Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Schimbări de toamnă

Nu știu dacă pot descrie cel mai bine în cuvinte senzația pe care o ai atunci când găsești un vechi jurnal cu gândurile și insemnările tale, plin de amintri, găsit într-un  sertar. Sau atunci când intri într-o cameră uitată de timp, prafuită si năpădită de pânze de păianjen, plină  cu o mulțime de lucruri pe care le-ai adunat o bună bucată de timp.

Așa mă simt eu acum, când intru pe aceste pagini virtuale prăfuite și văd cum a trecut timpul și totul este uitat de vreme. Încerci să realizezi trecerea timpului și  să ajungi să te întrebi cum, pe ce, când s-a pierdut tot acest timp. Dar să nu o mai lungim în stări din acestea nostalgice, că probabil ajungem la depresie. Ce e de reținut este că încerc să deschid din nou șandramaua. Nu vreau încă să renunț. 

Momentan trebuie să șterg praful, să deretic un pic și să aduc un stoc nou idei și păreri pe care să le împărtășesc cu voi.  Mai stau pe gânduri dacă e cazul să mai schimbăm un pic înfățișarea, o vopsea nouă, niste bling-bling-uri, ceva să placă ochiului. Momentan sunt la stadiul de proiect. Sper să iasă așa cum imi doresc. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter