Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Diablo 3 Open Beta...the aftermath

Îmi aduc aminte că prin primii ani de liceu, am descoperit universul Diablo și Diablo 2. Și de atunci, Diablo 2 mi-a măcinat, încet dar sigur, aproximativ 8 ani din viață, iar aceasta cred că este un motiv destul de bun să fiu foarte de entuziasmat de apariția unei continuări. Week-end-ul acesta am testat cele 13 nivele din Diablo 3 Open Beta și ce poate oferi jocul. Trecem peste faptul că, a fost cea mai frustrantă  noapte de vineri, când nu mă puteam conecta la servere și primeam erori peste erori și degeaba. Era de așteptat.

Un singur lucru am de zis: dezamăgire totală. Aș vrea și chiar am încercat să-i găsesc părți bune dar n- am reușit. Sunt mulțumit că, au păstrat același gameplay și feeling de hack'n slash, dar doar atât. În rest totul s-a pierdut pe drum. Cum spunea și Nihasa, jocul a devenit prea banal și nu mai are pic de personalite. 

Dacă Diablo 2 m-a făcut să pierd ore întregi și m-a ținut treaz, nopți întregi, Diablo 3 după 3 ore de jucat m-a lăsat doar  cu întrebări: ”Doar atât?”, ”Asta e tot ce poate să ofere?”  Jocul a devenit unul comercial care nu oferă  nimic extraordinar, niciun wow factor. Totul este atât de trivial și simplificat. Păcat.

Ce pot să mai zic, Blizzard m-a dezamăgit total, cu toate că e  doar o versiune beta, nu cred că am certitudinea că jocul full va fi o experiență mai frumoasă și mai interesantă încât să se compare cu predecesorul. Părerea mea. 
Și  era să uit.Acel cineva care s-a gândit să introducă achievements-uri în Diablo, merită o moarte lentă și dureroasă. Și apoi reînviat și ucis din nou.  

1 comentarii:

Bogdan Epure spunea...

Ti-am zis. Alege Guild Wars 2!

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter