Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Legi și ipocrizie

Se pare că până la urmă s-a hotărât că, legea eutanasierii câinilor fără stâpân este neconstituționălă. Contestația asupra acestei legi fiind făcută de către cei de la U.S.L., nu pentru săracele animăluțe cu ochi umezi, ci pentru a mai strânge  câteva voturi de la un procent de populație îndobitocită și emotivă. Plus că, toate ONG urile care pichetează și facă mișcări de protest pe marginea acestei inițiative, la fel, o fac doar pentru a mai trage niște bani publici, nemunciți, ușor de procurat. Nu-i interesează chiar așa de mult de soarta lighioanelor. De ce? Pentru că ipocrizia și fățărnicia unor oameni este exemplară și funcționează.

Nu mai are rost să insist pe marginea acestui subiect, am mai amintit de el acum vreo 4 ani în acest articol, eu unul rămân la aceași părere, aceste animale ar trebui băgate la „dușuri”, nu lăsate libere pe stradă indiferent de consecințe. Ce vreau să sublinez este faptul că, moartea unor animale fără stăpân și aproape sălbăticite este neconstituțională, iar să fii atacat, desfigurat sau probabil ucis pe stradă de mai sus amintitele animale este constituțional. Dreptate exemplară, n-am ce zice. 


1 comentarii:

Berila Andrei spunea...

De acord, "...faptul că, moartea unor animale fără stăpân și aproape sălbăticite este neconstituțională, iar să fii atacat, desfigurat sau probabil ucis pe stradă de mai sus amintitele animale este constituțional."

Plus cand se baga mai multe lacrimi? Cand mor caini calcati de masini sau mai stiu eu in ce mod, sau cand moare vreo fata mancata de vie de 10-15 caini. Sa incerce sa-si imagineze cei care scandeaza pentru drepturi ale cainilor ce inseamna sa fii omorat in felul asta sau ce simt rudele victimei;

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter