Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Cuvinte și idei

Privesc tastatura din fața mea și mă gândesc cum să încep un nou articol. Caut acel cuvânt care să înceapă totul, să dea drumul torentului de cuvinte și de fraze. Ideea este în mintea mea, dar nu-i găsesc un început. Mă uit în gol la monitor, iar singurul gând care îmi vine în minte este doar acela că, probabil nu toată lumea e făcută să scrie. Până la urmă nu toți trebuie să știm cum să înșiruim cuvinte și să le dăm un sens și o înțelegere. Să formăm un înțeles și să extindem totul dintr-un singur concept. Dar asta nu însemnă că nu putem încerca, nu-i așa? Asta a cam fost singura mea armă și singura mea speranță în cei aproape 5 ani de zile de când am început să scriu și să-mi aștern gândurile aici. „Pot să încerc și eu, până la urmă”

Când vine vorba să scriu un nou articol, problema care apare este aceeași ca acum 5 ani. Oare merită să îmi exprim gândurile și ideile? Oare vor fi înțelese și acceptate? Oare vor fi interpretate? Se spune că dacă scrii mult, atunci îți formezi mâna și mintea dar pentru mine, cu toate că încerc să fiu cât mai consecvent, toată treaba îmi consumă prea mult timp. Pentru că de fiecare dată când scriu ceva, nu pot să nu mă gândesc dacă cumva am scris ce trebuie sau cum va fi înțeles. Pentru că sincer, devin foarte iritat atunci când, ideile și gândurile mele sunt intrepretate altfel. Și asta, pe lângă faptul că pierd mult timp analizând pe toate părțile cuvintele și opiniile pe care le scriu, mai mă consumă și în interior faptul că eu încerc să exprim un gând, o idee, o părere cu un mesaj exact și direct și este interpretată iar mesajul este distorsionat și transformat în cu totul altceva decât era inițial. Este un factor demoralizator care te ajută cu nimic și te epuizează. Și din această cauză multe idei se pierd, rămân abandonate, nescrise. Chiar și acum când scriu aceste rânduri, tot am îndoiala: „dacă să le public sau nu”.

Probabil că asta mă diferențiază de cei care chiar știu să scrie, cei care știu cum să exprime un mesaj fără să fie distorsoniat sau cel mai mult nu-i interesază diferitele interpretări. Sau asta contează să fii diferit față de restul? Să poți să-ți exprimi gândurile și ideile indiferent de păreri și interpretări. Și astfel a mai trecut un an, începem să îmbătrânim și să ne maturizăm și probabil începem să privim lucrurile cu alți ochi . Oare este prea mult să tind și eu spre astfel de lucruri? Cel puțin pentru 2011?

2 comentarii:

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Va doresc multa sanatate si toate cele bune.

Anunturi spunea...

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com .

( In cazul in care sunteti de acord va rog sa treceti link-ul: http://www.online-anunturi.com cu numele Anunturi

O zi buna.

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter