Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Nu am înțeles niciodată...

De ce oamenii preferă să ignore în loc să înțeleagă și să analizeze lucrurile așa cum sunt, ele de fapt. Este chiar de greu să gândești și să analizezi? Să vorbim un pic despre împărțitul de fluturași și broșuri. Observ câtă lume preferă să-l ignore pe cel care-i întinde o simplă bucată de hârtie. Este chiar așa de greu să întinzi și tu mâna? Este atât de dificil să accepți ceva de la o persoană? Sau este mai simplu să-ți bagi capul în cutia ignoranței și să mergi mai departe?

Eu unul prefer să iau acel fluturaș și să-l citesc. Poate găsesc vreo informație utilă. Mă interesează, bine, îl păstrez sau țin minte ce era scris. Nu mă interesează, la fel de bine, coșuri de gunoi se găsesc. Nu este mare filosofie. Imaginea de ansamblu pe care o am, este că prin acceptul meu la acea simplă hârtie, ajut respectiva persoană să-și facă treaba. Pentru unii probabil e un job din care găsesc satisfacție, găsesc banii de care au nevoie, probabil pentru alții este un al doilea job, o mică sursă de extra-venit. Eu așa văd lucrurile. N-ai de ce să refuzi pentru că nu-ți dă ciumă sau plicuri cu antrax. Uneori, nu înțeleg mentalitățile unor oameni și probabil nu cred că le voi înțelege vreodată.

4 comentarii:

jane candy spunea...

plsease add http://themodelingclub.wordpress.com to your blogs list :)

our new Modeling blog for those who are passionate about Modelism.

Anonim spunea...

Îţi împărtăşesc opinia asupra acestui subiect. Nici eu nu pot înţelege într-o anumită măsură de ce oamenii sunt atât de ignoranţi în atât de multe privinţe. Dar, ei bine - sunt ignoranţi şi prin definiţie se înţelege de ce sunt aşa deşi la nivel moral, nu pot să îi pricep.
În exemplul tău, cu fluturaşii and such, acelaşi lucru îl fac şi eu, iau, citesc şi dacă nu mă interesează : există coşuri de gunoi.
Mi se pare mult mai simplu să întinzi mâna să iei un pliant amărât decât să treci pe lângă acel cineva şi să îl ignori, fără să te gândeşti că poate într-o zi tu o să fii cel ce întinde şi nimeni nu o să se uite la tine.
Bine ar fi dacă ne-am limita doar la fluturaşi şi pliante, dar chestiunea este mult mai largă ( mă refer la problemele cu adevărat grave, deşi de la minorităţi porneşte totul ).

Panzer spunea...

Pentru unii ignoranta va fi intotdeauna o binecuvantare...

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter