Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Back in business...

Cel mai greu este atunci când n-ai mai scris de mai bine o lună, este că nu știi cu ce dracu' să începi. Ai o grămadă de idei pe care vrei să le compactezi într-un singur articol, dar nu știi cum. Mai bine să scriu și să văd ce iese. Ce-am făcut în ultima lună?... Ca orice cetățean responsabil din câmpul muncii, am hotărât că era timpul pentru relaxare și leneveală, așa m-am bucurat de 3 săptămâni de concediu binemeritat.

Săptămâni în care am pierdut timpul exemplar cu multă relaxare, somn, cărți și jocuri video. Singura chestie care n-am reușit să o fac, a fost faptul că n-am scris nimic în tot acest timp. Ceea ce este și ironic, pentru că îmi propusesem ca pe durata concediului, cu tot timpul liber pe care o să-l am, să mă ocup serios de scris. Dar atunci când îți propui să faci prea multe, faci prea puține. Cel puțin am respectat planul inițial, și m-am relaxat cum trebuie.

În fine, per total am pierdut câteva zile și nopți cu Starcraft 2 care prea mult în exces mi-a dat pe langă dependență, niște vise destul de ciudate și foarte intense. Altfel, s-a ridicat la așteptările mele și pot să vă zic doar atât: pentru un gamer înrăit, este un joc antologic, de colecție care nu trebuie ratat. Din punctul meu de vedere, titlul este demn să fie numit continuarea celui mai bun joc de strategie din istorie. Dixit.

Am terminat din nou The Witcher care mi-a mâncat și el câteva nopți bune. Este unul dintre cele mai bune RPG-uri apărute în ultimii ani și chiar a meritat să-l rejoc. Pentru cei care nu au apucat să-l încerce, diversitatea gameplay-ului și a decizilor te captivează imediat, iar ca experiența să fie completă, adăugăm o poveste și soundtrack de excepție.

Mi-am făcut timp să mai citesc puțin. Poate reușesc să fac o recenzie la una dintre cărțile mele preferate, Cantică pentru Leibowitz, că tot mă îndemna o prietenă că mai bine să scriu un articol despre carte decât să i-o povestesc pe scurt. În rest, mai o muzică bună, mai un film- două, mai niște ieșiri cu prietenii și s-a cam dus concediul.

Din păcate, de luni sunt iarăși în câmpul muncii, dar momentan e bine că nu este chiar așa mult de muncă. Cel puțin până la sfârșitul lunii stau și eu ceva mai liniștit. Eu asta sper, acum să vedem.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter