Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Mirajul

2010 will see another milestone in the already illustrious career of Dutch DJ Armin van Buuren when he releases his new artist album, ‘Mirage’, in September. As with previous releases, the album paves the way for a new Armin Only world tour. After successful outings in 2008 of Armin Only -‘Imagine’ in countries like Holland, the United States, Australia, Belgium, Poland and Romania, expectations run high. Will ‘Mirage’ eclipse ‘Imagine’? de aici.

Mirage se va intitula noul album al lui Armin van Buuren și pentru promovarea acestuia, pornește într-un tur în jurul lumii sub marca showului Armin Only. Momentan nu-mi găsesc cuvinte să descriu senzația pe care o simt acum, cu gândul la un nou show marca Armin Only. Scriam anterior despre show-ul electrizant pe care l-a susținut la Arenele Romane, acum două veri. Atunci ca și acum, nu cred că poți defini în cuvinte, senzația pe care o simți acolo. Probabil adevărații fani, ai genului trance înțeleg ce vreau să spun. De exemplu, melodia aceasta, de fiecare dată când o aud, îmi aduce aminte cum stăteam în mijlocul mulțimii, ud leoarcă, ploua torențial și simțeam vibrația muzicii în toată ființa mea și nimic altceva nu mai conta. Nu găsești cuvinte să descrii așa ceva.

În altă ordine de idei, cel mai probabil ne așteptăm ca Armin să revină pe plaiurile mioritice, prin octombrie, noiembrie, în varianta cea mai optimistă sau la anul prin ianuarie-februarie, în varianta mai pesimistă. 

1 comentarii:

Alexandru Stancu spunea...

Până să ajungă din nou Armin la noi, ne putem mulţumi cu Global DJ Broadcast World Tour - Bucharest, pe 18 septembrie, la Arenele Romane.
That's good enough for me.

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter