Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

O simplă zi de vară

1 Iunie este ziua internaţională( depinde acum mai mult de țară, totuşi ) a copilului. A copilului, nu a adulţilor neadaptați sau imaturi care încă se cred copii. Așa că, vă rog să terminați cu jene de genul „La mulți ani,copile” sau „La mulți ani, mie”, mai ales când ești trecut de... să zic așa.... 15 ANI.

Așa stau lucrurile din perspectiva mea, copil nu mai ești din perioada adolescenției, adică 14-15 ani atunci când, începi să înțelegi lumea în care te aflii și începi să te maturizezi. Astfel, îți zic asumă-ți responsabilitatea vârstei și comportă-te ca atare. Aș mai zice ceva cu treaba cu „La mulți ani, copilului din tine” dar o să zică lumea că sunt insensibil și rece.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Insensibil. Si rece. Pai chestia cu ""La multi ani, ca suntem copii si noi" e ori prosteasca, ori nostalgica. Depinde pe care o nimeresti. Daca e nostalgica si iti aduce macar un zambet pe buze, e binevenita urarea. Daca nu, atunci da, e prosteasca. Uneori, oamenii mai tanjesc dupa inconstienta statutului de copil...

Panzer spunea...

dupa o anumita varsta, eu unul cred ca lasi copilariile.

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter