Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Spam....careva?Nu cred că mai este cuiva, conceptul de spam, străin. Un lucru pe cât de enervant, pe atât de comun. Adică la cât de conectați cu lumea am devenit în prezent și la cât timp petrecem pe internet, spamul este un lucru prezent în cotidian. Și nu-i așa, că nu-i nimic mai frumos, decât să-ți deschizi căsuța de mail și să vezi cum ești asaltat de mailuri de la tot felul de news-letter-uri și adevertoriale, la reclame și promoții care mai de care mai dubioase.

Cum vă spuneam, spamurile au devenit un lucru comun, irelevant, pentru care există întotdeauna butonul de spam. Dar ce te faci cu acele spamuri care apar din conexiuni și locuri unde chiar nici tu, nu te gândeai că ar proveni. De exemplu, să luăm adresa de muncă, pe care majoritatea  o folosesc. Folosită exclusiv în relațiile de afaceri ale instituției, cu care păstrezi legătura cu diferite firme și persoane. Doar strict profesional. Atunci,  să-mi spună cineva, cum reacționezi când îți vezi căsuța de mail, că se umple de tot soiul de reclame și oferte trimise de firme care n-au nimic legat de obiectul de activitate sau n-au nici un parteneriat cu firmele cu care ai avut contact. Pe mine mă apucă toți nervii, când văd așa ceva.


Mi se pare ce mai mare inepție posibilă, să trimiți așa doar din inerție, poate poate iese ceva. Și ce este și mai stresant că nu am comunicat cu foarte multe firme, pot să le adun pe degete, însă spamuri primesc constant. Ce pot să spun, e o adevărată plăcere. Și încă o chestie, de ce nimeni nu îți zice de unde ți-au luat adresa de mail. E cumva un cartel sau monopol al firmelor de spam sau ce?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter