Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Remember...

Scriam acum vreo 2 ani, că dacă vrei să petreci o zi de vară, până în seară, te duci în Pripiat. Anul acestea, ce zi poate fi mai potrivită, decât astăzi, când comemorăm 24 ani de la eveniment. Acum lăsând gluma la o parte, chestia aia a fost cea mai sumbră întâmplare din istorie, nu neapărat pentru efectul general și direct, la acel moment, ci mai mult pentru ceea ce a urmat. Atunci explozia ne-a afectat direct, mai mult sau mai puțin, însă în prezent ne afectează în continuare, indirect.

De aceea suntem, conform statisticii, campioni la tot felul de boli și afecțiuni care mai de care mai grave. Și să punem la socoteală cazurile de cancer, mutații și malformații genetice care au apărut după acea zi fatidică. Și nu cred că doar Cesiul a fost de vină în cazul României, cum este stipulat cam in toate documentele oficiale. Probabil vom afla în vreo 30.000 de ani.

1 comentarii:

Pariuri Sportive spunea...

Buna ziua!

Imi place foarte mult blog-ul dumneavoastra si apreciez munca depusa, sunt interesat de un parteneriat de promovare reciproca (schimb de link 3 way) cu blogul-ul dumneavoastra:
Va ofer link in toate paginile site-ului http://www.director.superwebsite.ro sau pe unul din blogurile:
http://top-afaceri.blogspot.com/
http://e-pariuri-sportive.blogspot.com/
pentru un link pe blog-ul dumneavoastra pentru site-ul: http://www.epariurisportive.com


In speranta unei bune colaborari va doresc toate cele bune!

Cu stima,
Admin epariurisportive.com

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter