Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Blogger fără favicon

Azi am observat că faviconul personalizat de la blogger este înlocuit de banalul favicon default de la Blogger. Am zis, că probabil o fi de la blogul meu, sau de la browser... dar se pare că toate blogurile lansate pe platforma blogger au favicoanele default. Şi după mai multe căutări se pare că treaba ţine de aproximativ, o săptămână. Iar părerile sunt împărţite despre cine este în spatele „jmecheriei”. Oricum, chestia principală, faptul că favicoanele personalizate nu mai sunt valabile pe blogger.

Speculaţii se pot face, cred că cel mai probabil cei de la Google sau Blogger au implementat aceasta treabă sau o eroare, o scriere de cod greşită, reavoinţa cuiva din staff. Cum spuneam speculaţii se pot face, dar soluţii avem? Se pare că da. Este o soluţie relativ simplă pentru această problemă, cel puţin pentru moment. Deci pentru cei care aveţi blogul pe platforma de blogger, deschideţi blogul, deschideţi editarea codului html pe blogul vostru şi căutaţi linia urmatoare:
]]></b:skin>
codul vostru de favicon
</head>
Soluţia funcţionează, faviconul este din nou personalizat, cel puţin pentru acum. Oricum mă întreb care este până la urmă adevărul cu favicoanele blogger.

1 comentarii:

PariulZilei.com spunea...

Salut, felicitari pentru articol in primul rand si in al doilea as dori un schimb de linkuri cu blogul tau, daca esti deacord adauga-ma in lista si da un semn si voi face la fel!

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter