Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Apple-fanatism

Pentru ce, atâta agitație doar pentru un telefon? Doar pentru că este un produs Apple? Bun, atunci de unde fanatismul ăsta pentru aceste produse, cu toate că la noi  sunt relativ o noutate? Este o piață încă emergentă. Dar importând produsele din State, încet, dar sigur am importat şi la noi fenomenul de "apple-fanatism". Să zicem, că în State fenomenul este mai extins și oarecum justificat datorită faptului, că Apple s-a creat ca o concurenţă directă la calculatoarele lui Gates şi Microsoftul lui. De aceea s-a creat exclusivismul aceasta Apple care te diferenţia de ceilalţi. Exclusivism care a adus cu sine acest fanatism.

Și nu înțeleg de ce? Totuși nu suntem o mare țară consumatoare de produse Apple. Piața este încă în dezvoltare. Atunci de ce se crează acest comportament pentru o chestie despre care nu știi mare lucru? Câți dintre cei care au stat de nebuni, în noaptea lansării I-phone-ului sunt așa mari fani Apple. Este doar o ipocrizie crasă care ne caracterizează, ca nație. Un snobism inutil și o copiere a comportamentului, doar pentru că nu mai avem individualism.

Și ce mă oftică al dracului, este această manie și apărare îndârjită când afirmi că nu suporți produsele lui nenea Jobs și că în general sunt cam praf. Toți sar de cur-n sus. Parcă toată viața lor, au avut Apple la nas. Niște oameni jenanți.

Şi în loc de încheiere pentru toţi Iphoniştii, trei clipuri de mare angajament : unu, doi şi trei

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter