Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Valori la nivelul gazonului

CAMPANIE. Echipa de fotbal Steaua Bucureşti le va oferi 400 de bilete gratuite liceenilor bucureşteni la meciul de mâine cu Bayern München, din Liga Campionilor...sursa...are ca obiectiv principal conştientizarea de către tineri a pericolelor la care se expun atunci când recurg la manifestări violente pe stadioane sau în alte locuri publice.

Într-o ţară, în care fotbalul a ajuns aproape o a doua religie, era de aşteptat precum orice religie să înceapă în căutarea de adepți. Și cum toți știm, că cel mai bine începi cu populaţia tânără. Ce pot acești tineri să învăţe pe stadion, altceva în  afară de valori şi principii importante, necesare dezvoltării lor, ca membrii importanți ai societăţii. Nu-i așa?

Vor învăța imporatante lecţii de viaţă, despre mâncatul de seminţe şi băutul de bere la pet. Vor învăța lecţii despre violenţă, atât verbală cât şi fizică, astfel tineretul de azi va ajunge pe stadion şi se va comporta, precum cei deja rezidenţi pe stadioanele române. Şi astfel va memora acest comportament şi la rândul lui, îl va perpetua mai departe. Dar cum se spune " A little childhood trauma builds character"...1 comentarii:

Poze spunea...

sa speram ca vor fi civilizatii, cate odata de la astia tinerii incep problemele

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter