Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Metrorex file de poveste

Pe langă faptul, că sunt doar 3 magistrale amărâte, mai sunt şi gestionate prost. Adică, nu ştiu cum o fi prin alte ţări mai civilizate, că nu prea am avut ocazia să mă plimb aşa de mult, dar  acolo o fi normal să opreşti trenul între linii, pentru că n-ai loc să intri sau aştepţi să treacă cealălalt tren? Să mă lămurească și pe mine. Toţi care merg cu metroul zilnic, păţesc acest lucru, nu cred, că este cineva care să afirme, contrariul. Înţeleg, în staţii să mai stai, hai un 1 minut, 2 maxim, dar totuşi există o limită. Trenurile alea nu au şi ele un orar stabilit, un interval între ele ca să nu se producă astfel de minunăţii. Plus de naiba nu se băga şi o marjă de eroare, o fereastră de timp suficientă, ca totul să meargă ca la carte. O fi chiar aşa de greu să gestionezi, o mână de staţii şi 3 trei magistrale, acolo?

În schimb, avem promisiuni goale că facem şi că dregem, noi linii de metrou de la un capăt la celălalt, dar până atunci se chinuie să termine 3 staţii până la Laromet, de câţiva ani încoace. Ne anunță renovări şi reamenajări care nu se vor întâmpla în viitorul apropiat, sunt sigur de acest lucru. Și apropo, aţi observat ceva schimbat la staţia de metrou Obor, în afară de nişte gresie şi niște oţel cromat nou? în rest s-a mai dat un strat de vopsea şi aia a fost. Renovare, dom'le. Nu mai zic de staţia de la Unirii care mi se pare ce a mai sinistră dintre toate, cu bucaţile de tavan lipsă şi cu infiltraţiile de apă prin pereţi. Şi arată în halul acesta de ani buni.

În altă ordine de idei, pe lângă toate acestea, s-au mai gândit cei de la Metrorex să schimbe traseul magistralei 3, Militari-Industrilor. Nu ajungea, că trenul de magistrala respectivă, venea şi pleaca înapoi, acum, când mergi spre Eroilor, trebuie să aştepţi la Politehnică, până trece celălalt. Total aiurea. Coordonare precisă, ce știm noi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter