Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Picnic la marginea Pripiat-ului

Sau pentru cei care nu știu cartea, cum te poţi juca Stalker în varianta reală. Mă minunează uneori, cum găsesc unii oameni idei de afaceri şi de promovare a turismului. Pentru câteva sute de dolari, cât face toată tevatura aceasta, s-au găsit destui nebuni dornici de turism extrem. Sincer pentru ce? Ce ai vrea să vezi mai mult, decât ce ştii despre acel loc. Dar se pare că pentru unii nu-i de ajuns. Bine mâ gândesc acum că e altă senzație acolo decât într-un documentar, dar totuși.


Bun, nu-i nimic, pentru cei care doresc acest lucru, m-am gândit la o schemă de reclamă: „Vrei să ai parte de o experienţă de neuitat? Vino, în Cernobâl într-o excursie extravagantă care  include cazare in hotelul de -5 stele din Pripiat, spectacole la Casa de Cultură a Pripiatului unde se vor asculta sunetele inegalabile ale contoarului Geiger, un tur al oraşului fantomă, cu toate atracţiile unui oraş mort şi inegalabilul   tur al centralei, şi a reactorului de la Cernobâl, cel care a îngrozit mapamondul acum 22 de ani. Suveniruri de plecare, cancer sau leucemie. La noroc.

4 comentarii:

!nv3rt spunea...

A nu ii chiar asa ca te lipesti de vreun cancer ,ma uitam pe un raport ca fauna s-a regenerat
oricum mi-a placut misiunea din cod 4
in pripiat si normal ca si stalker cred ca il mai joc odata :D oricum astept Stalker : Clear Sky

Anonim spunea...

...Dacă ai introduce și ceva gramatică in textul tău.... tot n-ai avea haz !

Anonim spunea...

' as seen thru the eyes ' ?!?!?!?! THRU ?!?!?!! :)))))

Panzer spunea...

si daca nu te-ai ascunde in spatele anonimatului si te-ai documenta putin inainte probabil argumentele tale are fi valide

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter