Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Briefly...

Până să ne lăudăm că facem autostrăzi suspendate, tunele şi parcări în Bucureşti, mai întâi să ne uităm, că ne chinuim să terminăm 60 de kilometri amărâţi de autostradă. 60 de kilometri care ar scurta drumul cu mult. E normal să faci o oră şi jumătate pe autostradă, ca apoi să faci încă două ore până pe litoral, în condiţiile în care drumul era liber, chiar curios de liber? Şi încă ceva dacă ai spaţii de servicii pe autostradă , pentru ce naiba sunt închise. Nu sunt finalizate( cât va mai dura, Dumnezeu cu mila) ok, atunci nu pune anunţ că urmează spaţiu de serviciu dacă eu  tot o să opresc în câmp.

Şi una scurtă cu privire la serviciile celor de la Vodafone, dacă tot ne dăm jmecheri că avem 3G, nu ar fi normal să ai o acoperire mai mare decât 100 de metrii radiari faţă de antenă care emite semnalul. Adică ar fi cum ai avea wireless la un bar şi acel wireless se limitează doar la o masă. Nu este normal. Asta se întâmpla în Costineşti, unde aveam 3G activat până la aproximativ 100 de metri de antenă. Atât.

Şi era să uit, ce-i cu curentul acesta de muzică minimalistă, de care te loveşti acum şi pe tot litoralul, nu numai în Bucureşti. Nu le ajungea capitala, trebuia să ajungă şi aici? Pur şi simplu nu înţeleg genul acesta de muzică, nici oamenii care ascultă aşa ceva.

later edit cel puţin am intrat şi noi în istorie, cu o autostradă la care se lucrează de 24 ani. Poate atunci când voi ieşi şi eu la pensie, mă voi bucura de un drum rapid spre litoral, dacă va mai exista.(litorarul, zic)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter