Panzer's Blog

Just the usual nobody... and sometimes a blogger...

Armin Only - the aftermath

Sâmbătă noaptea Arenele Romane au fost zguduite şi atmosfera a fost incendiară, datorită sunetului inegalabil al celui mai tare DJ de la ora actuală, Armin van Buuren. Începutul nu s-a anunţat unul de bun agur, ploaia a început cam pe la ora 22, cu o oră după începerea show-ului și nu dădea semne că se va oprii în curând.Cu toate că era ploaia, pe care toţi o aşteptam zilele trecute, s-a  nimerit în momentul în care toți, ne-o doream cel mai puţin.

Mulţi dintre cei prezenţi au fost speriaţi de ploaie, dar acei pentru care pasiunea nu are limite sau obstacole, am rezistat şi am îndurat ploaia care s-a oprit după aproximativ o oră, o oră şi jumătate, moment când show-ul s-a reaprins şi am continuat cu muzica în suflet până la răsaritul soareului. Un super party, care a adunat pasionaţii muzicii trance şi fanii Armin van Buuren şi nu numai, care au dansat până la ultimul sunet, până la ultima picătură de energie.

Muzica a fost absolut electrizantă, o incursiune în saga Armin Van Buuren, de la prima piesă şi primul album până în prezent. În plus coregrafia show-ului şi prezenţa solistelor din principalele hituri lansate și de asemenea apariţia fratelui său( cel care făcea solo-urile de chitară era Eller van Buuren) a încins și mai mult atmosfera şi a arătat Bucureştiului, ce însemnă un eveniment Armin Only. După mine,
maximul evenimentului a fost în momentul când Armin a ridicat steagul României în aer, un moment care a făcut ca întreaga sală să sără în aer de entuziasm. Şi Armin şi-a păstrat promisiunea.A mixat 9 ore, 9 ore de trance pur. 

O seară extraordinară pentru toţi iubitorii de muzică trance. Un show care a înfruntat capriciile naturii şi a văzut răsăritul soarelui în Bucureşti. Armin van Buuren ne-a arătat de ce este Dj-ul numărul 1 în lume. Îţi mulţumim.

1 comentarii:

trance1st spunea...

armin este cel mai bun dj la ora actuala...a fost super

Trimiteți un comentariu

Stuff

 Online Users

Web Analytics Made Easy - StatCounter